Iedere keeper wordt bij ons beter!

Meer informatie over Talent4keepers
Locatie Papendal –  Sportcentrum Papendal
Papendallaan 3
6816 VD ARNHEM

Locatie de Meern – Sportpark V.V. De Meern
Alendorperplaats 11
3454 HH De MEERN

Voor meer informatie mail je naar info@talent4keepers.nl
of neem je contact op via het onderstaande formulier.

Neem contact met ons op.

Locatie

Review over de keepersschool

Op zondag 26 april 2015 komt een klein, verlegen, achtjarig keepertje met een vriendje mee naar Papendal. Hij wilde beter worden en de Keepersschool leek hem wel wat.
Hij belandde in een warm bad.

Zo’n hele groep van meer dan vijftig keepers is dan natuurlijk een indrukwekkende aanblik. Maar in kleine groepjes opgedeeld, is er heel veel aandacht voor iedere individuele keeper. Kleine overzichtelijke groepjes gebaseerd op leeftijd en niveau zodat iedereen ook zoveel mogelijk van de ander kan leren.

Elke zondag weer. Want dat is wat er van de keepers wordt gevraagd: beter willen worden en hun gedrevenheid om dat te leren. Elke zondag! Niet altijd even makkelijk voor een opgroeiende puber.

Maar elke zondag zijn er ook weer al die trainers om hen daarbij te helpen. Gedreven tot en met, en met een enorme passie voor het keepersvak, dagen zij elke keeper steeds weer uit om het beste uit zichzelf te halen. De professionaliteit waarmee zij dat doen, is elke keer weer indrukwekkend.

Half september 2020 stapt er een veertienjarige vent het veld op voor weer een nieuw seizoen keepersschool. Hij is gegroeid. In lengte natuurlijk en goed gebekt. Maar wat staat daar ook een goeie keeper. Vol zelfvertrouwen en een aanwinst voor zijn team. Vol gemotiveerd om nog meer van jullie te willen leren.

Dank jullie heel erg wel daarvoor!

Een trotse papa

Contact gegevens:
Keepersschool Midden-Nederland
Lambert & Rob Jager

Sportcentrum Papendal
Papendallaan 3
6816 VD ARNHEM

info@talent4keepers.nl

Al jaren een leeromgeving voor trainers en coaches:

Calibris Erkend Leerbedrijf