Iedere keeper wordt bij ons beter!

Keepersschool

Midden-Nederland

Ervaringen met de keepersschool

Lees hieronder wat keepers en ouders schrijven over hun ervaring met de keepersschool.

Verjaardagscadeau

“Onze dochters mochten zelf beslissen wat ze wilden hebben voor hun verjaardag. Een Nintendo Switch of een vervolg op de keeperschool van Lambert Jager. Zonder aarzeling en unaniem: De keeperschool!”

Jules Goris

Individuele coaching in de juiste sfeer en omgeving

Sinds 2016 gaat mijn zoon Ricky iedere zondag met veel plezier naar de keepersschool. Ondanks dat veel keepers op het trainingsveld staan, gaat veel aandacht uit naar individuele coaching.

Er wordt met veel passie getraind en energie gevraagd van de keepers in een ontspannen sfeer. Iedere keeper krijgt zijn aandacht op zijn niveau. Een keeper bij de keepersschool wordt technisch een betere keeper en krijgt nog meer passie voor het keepersvak.

Vader van Ricky Schonis

Veel aandacht voor iedere individuele keeper in opleiding

Op zondag 26 april 2015 komt een klein, verlegen, achtjarig keepertje met een vriendje mee naar Papendal. Hij wilde beter worden en de Keepersschool leek hem wel wat.
Hij belandde in een warm bad.

Zo’n hele groep van meer dan vijftig keepers is dan natuurlijk een indrukwekkende aanblik. Maar in kleine groepjes opgedeeld, is er heel veel aandacht voor iedere individuele keeper. Kleine overzichtelijke groepjes gebaseerd op leeftijd en niveau zodat iedereen ook zoveel mogelijk van de ander kan leren.

Elke zondag weer. Want dat is wat er van de keepers wordt gevraagd: beter willen worden en hun gedrevenheid om dat te leren. Elke zondag! Niet altijd even makkelijk voor een opgroeiende puber.

Maar elke zondag zijn er ook weer al die trainers om hen daarbij te helpen. Gedreven tot en met, en met een enorme passie voor het keepersvak, dagen zij elke keeper steeds weer uit om het beste uit zichzelf te halen. De professionaliteit waarmee zij dat doen, is elke keer weer indrukwekkend.

Half september 2020 stapt er een veertienjarige vent het veld op voor weer een nieuw seizoen keepersschool. Hij is gegroeid. In lengte natuurlijk en goed gebekt. Maar wat staat daar ook een goeie keeper. Vol zelfvertrouwen en een aanwinst voor zijn team. Vol gemotiveerd om nog meer van jullie te willen leren.

Dank jullie heel erg wel daarvoor!

Een trotse papa

Elke week nieuwe dingen leren

Onze zoon Freek ging in 2014 met heel veel plezier naar de keepersdag bij DTS Ede onder leiding van Lambert Jager.

Lambert Jager vroeg hem daar of hij op zondag een keer mee wilde trainen bij Keepersschool Midden-Nederland op Papendal, dat leek Freek wel wat. En zo gezegd zo gedaan, nu 6 jaar later gaat Freek nog steeds met heel veel plezier naar de keeperstrainingen op Papendal. Elke week leert hij weer dingen bij, soms is het veel basistechnieken herhalen. Maar door de herhalingen gaat het in de wedstrijden automatisme worden. Freek heeft het erg naar ze zin en is in die 6 jaar zeker gegroeid als keeper.

Angelique Wassink-Karels

Hier kom ik mijn bed voor uit!

Hier kom ik mijn bed voor uit!
Al 3 jaar lang op zondagochtend keepen, fanatiek, leerzaam, maar ook veel plezier.

Suzan

Goede keepersstraining en nooit tegenzin

Toen Cas in de JO9-01 bij zijn eigen vereniging geen goede keeperstraining meer kreeg, zijn wij op zoek gegaan naar een andere mogelijkheid om zijn vaardigheden te verbeteren. Via de website van keepersschool Midden-Nederland zijn wij in contact gekomen met Lambert, Rob en Maria.

Inmiddels zit onze zoon in de JO15-01. De keeperstrainingen hebben duidelijk bijgedragen aan de manier waarop hij nu staat te keepen tijdens zijn wedstrijden. De sfeer op zondag tijdens de training is geweldig, zowel bij de keepers, de trainers als de ouders. Er is geen training waar Cas met tegenzin naar toe gaat.

Een trotse keepersvader

Trainers met geduld en een positieve benadering

Mijn zoon “Martijn Brieffies” is reeds 8 á 9 jaar lid van keepersschool Midden Nederland.
Hij is ooit begonnen als “broekie” zoals ze dat noemen bij de keepersschool, hij was 7 jaar en moest alles vanaf de “grond” leren,

Wat mij opviel aan de manier hoe het hem geleerd werd is dat het gebeurde met geduld, veel herhalingen zodat het bleef hangen, de kinderen deden niets fout maar werden altijd positief benaderd door welke trainer dan ook en zo op gewezen op de dingen die beter konden.

Als ik zie hoe mijn zoon nu keept, is het met grote sprongen vooruit gegaan dankzij de kunde en tomeloze inzet van Lambert, zoon Rob en niet te vergeten de kunde van alle trainers van de keeperschool midden Nederland.
Nog nooit in al die 8 tot 9 jaren is mijn zoon met tegenzin naar de training gegaan, wel balend en (sorry) soms vloekend als het een keer door noodweer of vorst niet door kon gaan.

Inmiddels is Martijn begonnen bij zijn eigen club als keepertrainer en hij vind het geweldig, ook zou hij op den duur graag bij de keepersschool het trainerschap op willen pakken.

Ik dank de keepersschool midden Nederland om hun altijd positieve manier van aanpak en training geven, ze hebben bij gedragen aan de liefde voor het voetbal die mijn zoon nu beleeft en zeker de liefde voor het keepen.

Ouder van Martijn Brieffies

Van leerling naar keeperstrainer

Ik zit al een jaar of 8 bij keepersschool Midden Nederland met enorm veel plezier iedere week is anders en daarom blijft het leuk om er te trainen. Ik heb veel plezier met de trainers wat ook belangrijk is. Er zijn ook keepers dagen bij b.v. DTS Ede waar ik sinds vorig jaar training geef. Ik hoop nog vele jaren te kunnen trainen en daarna training te geven op Papendal.

Martijn Brieffies

Iedere training word je beter

Ik ben Dennis Pater. Ik keep al 6 jaar bij de keepersschool Midden Nederland. Ik vind het erg leuk omdat de trainers mij met iedere training beter willen maken. Ze denken met je mee als je vragen hebt. De trainingen zijn heel leerzaam en ze proberen jou de juiste techniek aan te brengen.
In de trainingen komen alle keepers-skills aan bod zoals insnijden, meevoetballen, hoge ballen met de juiste techniek te springen, 1 op 1, voetenwerk. Het is ook een hele ervaren keepersschool waar veel bekende keepers hebben gezeten.
Ik denk dat ze jou ook naar en hoger niveau kunnen krijgen!

Dennis Pater

Waarom gaat een bal erin

De afgelopen zeven jaar heeft Mike echt leren keepen bij de keepersschool Midden Nederland. De trainingen hebben meer diepgang dan de trainingen op de club. Er is volledige aandacht voor de keeper. Een voorbeeld hiervan is, als een bal in het doel gaat wordt er aandacht besteed aan waarom de bal erin gaat, in tegenstelling tot de trainingen op de club waar de analyse niet verder komt dan: Jammer. Inzicht en techniek zijn hierbij de uitgangspunten. Er wordt getraind in kleine groepjes waarbij er bij de indeling goed gekeken wordt naar het niveau van de keepers.

Familie Bieze

Plezier is het allerbelangrijkste

Onze dochter volgt sinds een jaar trainingen bij Keeperschool Midden Nederland. In kleine groepjes worden er elke zondagochtend leuke fanatieke en leerzame trainingen gegeven. Onze dochter gaat elke zondag met veel plezier naar de keeperstraining. Ze is in een jaar tijd enorm gegroeid als keeper. Aangezien ze bij de KNVB keept is het belangrijk om constant aan haar techniek te blijven werken. Natuurlijk is plezier het allerbelangrijkste! De trainers hebben zoveel passie voor het vak dat plezier in combinatie met de juiste oefeningen ervoor zorgen dat ze elke week geniet. Afgelopen week mocht ze invallen bij de JO14-1 die 3e divisie speelt. Dit heeft ze zo goed gedaan en met zoveel plezier, dit had ze nooit bereikt zonder deze trainingen!

Henriette Menting

Veel aandacht van de trainer

Ik zit ongeveer al 5 jaar bij Keepersschool Midden Nederland en ik ga nog steeds elke zondag met plezier naar de training. De trainers zijn aardig en je kan ze altijd om advies vragen, de trainingen zijn elke week verschillend waardoor je met plezier elke zondag gaat trainen. Ik vind het fijn dat je in kleine groepjes zit waardoor je veel aandacht krijgt van de trainer. Ook de persoonlijke aandacht van Lambert en Rob geeft veel vertrouwen in mijn opleiding.

Jesse Oudendorp

12 oktober 2020

Contactgegevens:
Keepersschool Midden-Nederland

Lambert & Rob Jager

Sportcentrum Papendal
Papendallaan 3
6816 VD ARNHEM

info@talent4keepers.nl

Al jaren een leeromgeving voor trainers en coaches:
Calibris Erkend Leerbedrijf