Iedere keeper wordt bij ons beter!

Keepersschool

Midden-Nederland

Training voor jeugdkeepers

 

Keepersschool Midden-Nederland, al 20 jaar een begrip in Nederland. Wij maken op een leuke en leerzame manier van elke keeper een betere keeper.

PASSIE
Denk je aan niets anders dan keepen? Ben jij gedreven om nog beter te worden? Dan kun je wel zeggen dat je passie hebt voor het keepen en zit je bij ons goed. Wij helpen jou om nog beter te worden en het beste uit jezelf te halen. Dit doen we met uitdagende wedstrijdgerichte oefeningen uitgelegd en begeleidt door zeer fanatieke en gepassioneerde coaches.
INZET
Er wordt wel eens beweerd dat keepers lui zijn. Tijdens de trainingen op de keepersschool wordt het tegendeel bewezen. Er wordt altijd enorm hard getraind door alle keepers waardoor elke keeper, die zich ervoor inzet, bij ons beter wordt.
Kun jij dit? Wil jij dit? Dan is de keepersschool iets voor jou!
TALENT
Als jij een keeper bent die echt werk wil maken van talent, kunnen wij veel voor je betekenen. We willen samen met jou aan de slag en je talent centraal stellen en zorgen voor zichtbare bij ontwikkeling.
” trainen met zo veel andere keepers is pas leuk”
“2 uur vol voor iedere bal gaan in het doel, heerlijk!”
“samen met de trainer ontdekken waar je goed in bent ”
Trainen bij de keepersschool?
Op een leuke en leerzame manier gaan we met je trainen om een betere keeper te worden. Dat doen we op een uitdagende en motiverende manier passend bij het moderne voetbal. Hierbij werken heel gericht naar de mogelijkheden die iedere keeper heeft.

We werken doelgericht aan techniek in situaties die je kent uit de wedstrijd. Dat doen we met zeer ervaren en gepassioneerde trainers. Deze weten altijd de lat net iets hoger te leggen zodat je altijd flink aan de bak moet.

We werken als onafhankelijke keepersschool en hebben al meer dan 20 jaar ervaring. We hebben inmiddels al meer dan 300 jeugdkeepers opgeleid en hebben contact met veel topclubs uit Nederland. Durf je de uitdaging met ons aan?

Nieuwsgierig?
Kom gerust eens kijken bij een training op een van onze locaties. Natuurlijk mag je ook meedoen met een proeftraining, maar dan moet je eerst even contact met ons opnemen.
Laat hier je gegevens achter voor contact over de locatie Papendal.

Laat hier je gegevens achter voor contact over de locatie de Meern & Veenendaal

Locatie de Meern

Locatie Veenendaal

Nieuws 
Partner van de keeperschool:
Partner van de keeperschool:
Partner van de keeperschool:
Onze kleding en handschoenen sponsor:
Sponsor van de keepersschool:
Contactgegevens:
Keepersschool Midden-Nederland
Lambert & Rob Jager
Sportcentrum Papendal
Papendallaan 3
6816 VD ARNHEM
Mail: lambertjager@hotmail.com
Al jaren een leeromgeving voor trainers en coaches: